kasvihuone.jpgkeväällä mieheni rakensi minulle pienen kasvihuoneen vanhoista ikkunoista. minun tehtävänäni oli pokien maalaus ja kattokehikon päällystys kasvihuonemuovilla. sisään pääsivät kasvamaan ihan ensiksi tomaatti, sitten kurkku ja pieni laatikko persiljaa ja tilliäkin ( tomaatti oli isossa sammiossa ja kurkku oli istutettuna metallisankoon.. saatte uskoa, että oli melkoinen palapeli sovitella nuo astiat tuonne, mutta hyvin ne sitten sopivat kasvamaan, kunhan sai palapelin ratkaistuksi! :) )!  kasvihuoneen sivuille tein penkit salaatilleja ruohosipulille! :) harmi, etten ottanut kuvia, muuta kuin yhden, jossa vasta paikalleen kannettu kasvihuone, vasta koristeltuna ja tomaatintaimi uuteen kotiinsa muuttaneena! :)

no nyt sitten asiaan; tänään oli niin mukavan kirpakka ilma, että oli pakko sitten lähteä tekemään pihahommia. kasvihuone siirrettiin katoksen alle suojaan lumelta ( ettei lumen paino venyttäisi katon kasvihuone muovia rumaksi.. ) ja loppuja pihakoristuksia keräilin kasaan kuivumaan ja odottamaan varastoon nostamista.. sitten muistin nähneeni jossain lehdessä hienon kuvan kasvihuoneesta ( taisi olla joku viherpihan talvinro.. ), johon oli viritelty valosarjoja ja kaikkea muutakin nättiä. niinpä ajattelin rueta tuumasta toimeen ja kaivella kirkkaan valosarjan kätköistäni, vaihtaa siihen palaneiden lamppujen tilalle uudet. sitten kieputin valot pajukartion päälle ja vielä koristelin kasvihuoneen lopuksi pihakoristeillani.

samaan syssyyn heitän kuvia pihan syysasetelmista, jotka tein jo aikaisemmin.. mukana kuvissa pari kivikissaa, mitkä olen itse maalaillut pari kesää sitten! :)

002.jpg004.jpg005.jpg006.jpg007.jpg002.jpg001.jpg