heipä hei! Nyt on aika taas avata tämänkin blogin luukku vihdoinkin auki! :) Ilokseni olen huomannut, että muutamat seuraamani joulublogit ovat tehneet samoin! Ihana päästä taas lukemaan ja katselemaan kauniita joulunodotus touhuja ja kuvia! :) Itselläni viime jouluna bloggaus jäi vähän hassusti kesken.. Pistän sen joulukiireiden piikkiin! :D tuntui taas että aika ei millään riitä, vaikka aloitinkin kaikki valmistelut niin hyvissä ajoin! :) Joulu oli kyllä ihana, eikä lumen puutekkaan vaivannut yhtään, koska tunnelma oli niin lämmin ja mukava! :) Touhuakin riitti niin paljon sisällä, että ei ulos tullut juurikaan edes kummoisesti tuijoteltuakaan! :) ..Kyllähän niitä kommelluksiakin sattui.. Esimerkiksi äitini mies halusi rueta riisipuuron keittoon aattoaamupäivänä, ja ei ollut ikinä käyttänyt meidän liettä. No niinpäs sitten kävikin, että puuro paloi melkein heti pohjaan ( meidän uunissa on levyille sellaiset power-toiminto, joka tarkoittaa sitä, että lämpö nousee niin nopeasti kiehuvaksi, ettei siinä kerkeä joulua sanoa! :D) Varoteltiin mieheni kanssa siitä kilpaa, mutta siinä tohinassa hän sitten kumminkin unohti neuvomme! :D (Hän halusi siis puuron keitellä siksi, että minä saisin katsoa sen lumiukon alusta loppuun.. Nimittäin näin aikuisena, joka joulu kun se tulee, näen siitä vain pätkiä, koska olen aina vahtaamassa riisipuuroa siihen aikaan! :) ) No ei siinä kumminkaan pahemmin käynyt, laitettiin vaan kattila likoamaan ja uutta puuroa tulemaan ja saatiin hauska muisto tuon joulun puuron keitosta! :) Niin ja sellainenkin kommellus kävi että, hautausmaalle mentäessä viemään kynttilöitä, huomattiin erään autoilijan tarvitsevan apua auton työnnössä ja päätimme sitten auttaa.. Vaikkei lunta ollutkaan, niin tiet olivat ihan jäiset ja liukkaat ja kenkänikään eivät välttämättä olleet ihan parhaat siihen hommaan ( joulunahan tietenkin tarvisee olla asiaan kuuluvat juhlallisemmat korkeakorkoiset nilkkurit! :D ) niinpä lensin vielä rähmälleni autoa työntäessämme ja melkein löin nenäni auton takapuskuriin! :D No onneksi en kumminkaan joutunut viettämään loppua joulupäivää petteripunakuonona, vaan selvisin vain säikähdysellä ja kauhealla naurun räkätyksellä! :D Ai niin, meinasin unohtaa meidän joulun kunnia vieraan; eli joulupukkikin kävi tervehtimässä ja toi kaikille ihania lahjoja.. Poikamme sai eniten lahjoja ja oli onnesta ymmyrkäisenä, kun sai juuri niitä, mitä oli toivonutkin! :)

 

Tämän vuodenjoulunodotus aloitetaan kuvalla, joka ehkä vähän selittää sitä,miksi jouluni täytyy olla niin värikäs! :) Kuvassa siis syksyn ensilumen innoittama kynttilä asetelma, joka varmasti monen "nykyaikaisen joulun" -sisustaja mieltää hyvinkin jouluiseksi! :) Minun jouluiset kynttiläasetelmani täytyy sisältä aina väriä, eritoten punaista, valkeaa ja vähän kultaakin, että mieltäisin sen jouluiseksi (niin ja tietysti jotain pientä jouluhömppää .. :D )...Niin ja siksipä myös koko kotimme muuttuu neutraalivärisestä ihanan värikkääksi joulumaaksi! :) Meillä arkisisustus on hyvin neutraali ( mustaa, valkoista, harmaata ja kromia..), joten kynttiläasetelmissa, värien asemasta tykkään käyttää läpinäkyviä elementtejä ja hauskoja yksityiskohtia. Tuo asetelman keskellä oleva kuusilasi on ihan vasta löydetty ihanuus kirpparilta! :) Ajattelin, että sepä käykin hyvin tuohon asetelmaan, tuomaan pöllön kaveriksi vähän metsäistä tunnelmaa! :)

 

Toivotan tämän blogin uusille ja vanhoille lukijoille mukavia ja inspiroivia lukuhetkiä ja mukavaa joulunodotus aikaa! :) <3001-normal.jpg