ulkona on ehkä pilkkopimeää, mutta sisällä tässä mökissä valaisee jouluvalot ja kynttilät pimeyttä kilpaa keskenään!  (nyt joka huoneen ikkunaa koristaa jouluvalot! :) vierashuoneeseen ja makuuhuoneeseen näpräsin jouluvaloista ja rottinkisydämmistä suloiset ikkunasydämmet! :)

 aiemmin illalla tein pariin korkeaan kynttiläkippoon pienen jouluisen asetelman (kirkkaita muovikristalleja, punainen joulupallo ja muutamia askartelunauhasta leikattuja lumihiutaleita..) ja kruunasin kokonaisuuden vielä parilla joulunpunaisella, pienemmällä tuikkukipolla. laitoin tuikkuasetelmat punaiselle tarjoilulautaselle valmiiksi odottamaan ensiviikonloppuna rakennettavaa piparkakkutaloa. myös talon pihaan tuleva joulupukki ja hänen koiraystävänsä, odottavat piparkakkutaloa ja sen asukkaita! :)

nostin myös viime jouluna tuunaamani adventtikynttiläkipot keittiönpöydälle ja siitä ne sitten pääsevät olohuoneen hyllynpäällystä koristamaan, huomisen pölyjen pyyhinnän jälkeen ( myös perinteisesti 1. adventiksi ilmestyy hyllyn päälle myös hiihtävä ja pulkkaileva tonttu! :)  ). myös olohuoneen kynttiläasetelma sai samalla jouluisempaa ilmettä muutamista erimuotoisista ja värisistä joulupalloista ja enkelikellosta.

nyt saa siis ensimmäinen adventti tulla ja paniikki siitä, etten ole vielä hommannut joulukalentereita! :O :D ( eikö muuten ole ihan mahtavaa, kun ensimmäinen advettikin on jo ihan oven takana?! :) )

IMG_0575.jpgIMG_0574.jpg

IMG_0560.jpgIMG_0563.jpg IMG_0566.jpgIMG_0568.jpgIMG_0566.jpgIMG_0571.jpgIMG_0573.jpgsain muuten viime viikonloppuna yhden ihanan yllätyksen... ennakkojoululahjan!! :) mieheni oli ostanut minulle pitkään ihailemani partyliten lyhdyn, jossa enkelikellon tavoin pyörii kimaltelevia lumihiutaleita (mukaan siihen tuli myös vaihdettava lintu -"kieputinkin"! :) ) ..ei kuulemma malttanut odottaa sen antamista aattoon asti! :D eikä yllätykset siihen loppuneet.. sylikummini oli antanut äitini matkaan koristejoulupukin ja pyytänyt toimittamaan sen minulle, kun minä varmasti siitä tykkäisin! :) nämä ihanat yllärit jäivät jo esille ja lumihiutalelyhty sai kaverikseen vielä pienemmän samantyylisen lyhdyn ja lumisadepallohöpellyksen.. kyllä tässä joulunodotusajassakin jotain taikaa on, kun saa mukavia yllätyksiä, joita ei ole edes osannut odottaa! :D 

lyhty.jpgpukki.jpg