niin vaan neljäskin adventti mennä vilahti viime sunnuntaina ja nyt ollaan jo aaton aatossa! :) nyt rupeaa jo kyllä tosiaan jännittämään.. mitenkähän sitä malttaa nukkumaan tänä yönä mennä ollenkaan..?! :) 

neljännen adventin tunnelmaa:

IMG_0763.jpg

 

poikani koulussa tekemä joululintu. onneksi muisti tuoda tämän kotiin ennen joulua.. tämä on niin ihana! :) myös pojan joulujuhla oli hauska ja välitodistuskin oli ilo äidin ja isän silmille, vaikkei tokarissa vielä numeroita ollutkaan! :)

IMG_0764.jpgIMG_0766.jpg

 

eilen tehtiin viimeiset jouluostokset ( ruoat ja vähän hömppääkin! :) ) ja käytiin joululahjojen haussa ja viennissä poikani ja (joka on myös minun kummini! :) ) kummin luota. sain häneltä mukaan toisen samanlaisen tottukeksikipon, paitsi isomman, mikä minulla oli jo keittiön ikkunalaudalla, "timantti"jouluvalot, ja ihanan kuuseen laitettavan kristallienkelin! :) siinäpä oli minulle mieluista joululahjaa jo kerralla! :D

 

kristallienkeli:

IMG_0762.jpg

 

tonttupurkit ikkunalaudalla:IMG_0761.jpg

 

IMG_0768.jpg

tälläiset ihanat pikkukipot löysin viimehetken jouluostoksilta! :) illalla täytän ne valmiiksi aamua varten toisen käneliässillä ja toisen taas suklaakonvehdeilla! 

tänään tein vielä kodin järjestelyä, karjalanpaistin uuniin ja nyt rupean rosollin tekoon, ettei huomenna tarvitse tehdä mitään ylimääräistä, kuin olla vaan ja nauttia! :) tänään teenkin tuplapäivityksen.. eli illalla vielä kirjoittelen ja laitan jotain kivoja kuvia mukaan, koska en varmaan huomenna ehdi koko koneelle! :)

*HYVIÄ VIIMEISIMPIÄ JOULUVALMISTELUITA KAIKILLE JA MUISTAKAA OLLA STRESSAAMATTA JA NAUTTIA AATON AATOSTAKIN! :)*