Perjantain kunniaksi hankin tämän vuoden ensimmäisen joululehden, kaikkien aikojen joulun. Siinä samassa, kun siskoni kanssa yhdessä kaupalla oltiin, päätettiin myös keitellä vuoden ensimmäiset joulutorttukahvit, vaikka ainakaan ensi lunta sillä ei todellakaan juhlittu, kun ulkona satoi melkein kaatamalla vettä. :/ No sitä joulunodotus tunnelmaa kumminkin riitti, kun torttujen tuoksu leijui ilmassa ja keittiön tunnelmavalot tuikkivat. Iltamissa kylään tuli vielä äitini ja hänen miehensä, nauttimaan myös vuoden ensimmäisiä joulutorttuja, joten jonkinlaiset joulunodotusjuhlat muodostuivat kuin itsestään! :) 

Jouluista katseltavaa löytyi myös postilaatikosta, jotexin ihanan joulunpunainen kuvasto! :) Aiemmin tullut kuvasto oli enemmän mustavalkoista ja modernimpaa joulutunnelmaa, mikä ei oikein ole minun makuuni, joten tuo "punainenkuvasto" oli iloinen ja toivottu yllätys! :) Kaikkien aikojen joulu -lehti oli tänä vuonna myös iloinen yllätys, viime vuotiseen verrattuna, koka se sisälsi enemmän niitä minun makuuni sopivia jouluisia koteja ja juttuja ja oli omiaan nostattamaan vielä enemmän minun joulunodotustunnelmia! :)

IMG_2121.jpg

Keittiön valkoinen pajukranssikin sai ylleen patterikäyttöiset tunnelmavalot.

IMG_2122.jpg

Ulkona tekemäni lintujen rukintapuukin löysi sopivan paikkansa "kissaturva"aitauksineen. Puuta uudelleen pystyttäessäni lisäsin siihen lisää oksia, jotta harakat eivät pääsisi niin helposti rungon lähellä roikkuviin herkkuihin. Jouluksi täytyy kyllä hankkia kauralyhde ja jotain kivaa luonnonmateriaaleista valmistettua koristetta viimeistelemään jouluntunnelman myös linnuille! :)

IMG_2116.jpg