Eilen ja tänään maalailin seimiasetelmani hahmoja, kaksi itämaan tietäjistä, aasin ja härän valmiiksi.

Vielä olisi maalattavana Maria, Joosef, paimen ja viimeinen itämaan tietäjistä, sitten ei olekaan enää muuta, kuin etsiä sopiva paikka seimiasetelmalleni ja laittaa kaikki hahmot paikoilleen! :)

IMG_2228.jpg

 

Tänään sain vihdoin sen malttamattomana odottamani paketin postista, josta kerroin tässä jutussa: http://joulunpunaisiaunelmia.vuodatus.net/lue/2015/11/vahan-joulua-keittioon! :)

Tämä kyseinen kuusenkoriste ei ole mikään kallis, suomalaista vanhaa desingia oleva, mutta minulle tämä on sitäkin tärkeämpi ja rakas koristus!

Sain sen pikkutyttönä mummoltani, kun sitä aina joulunaikaan mummolan joulukuusesta etsin ja ihailin. Sitten kerran mummoni sanoi että minä saan tuon koristeen, kun niin paljon siitä pidän.. Olin tietenkin superonnellinen ja iloinen, kun sain tuon kuusenkoristeen, jouluponin, mukaani kotiin! :)

Se oli joka joulu, siitä lähtien, keikkumassa kuusessa ja loppuajan kranssissa. Mutta sitten kun eräänä päivänä muutimme, joku oli muuttokuormastamme varastanut erään pahvilaatikon, jossa sattui olemaan joulukoristeita ja tämä mummolta saamani jouluponi! :(

..Siitä lähtien olen aina joulun alla muistanut tuon ponin ja harmitellut sen katoamista. 

Nyt aikuisiässä olen aina joulun aikaan tutkaillut kirppareita, huutonettiä ja googlen kuvahaulla, sillä silmällä, jos vaikka sattuisin löytämään samannäköisen kuusenkoristeen, korvaamaan tuon vanhan rakkaan jouluponini ja muiston mummoltani.

No eihän sitä vastaan tullut.. Mutta muutama viikko sitten, googlen kuvahaulla, löysin vihdoinkin, yhden ainoan kuvan, samannäköisestä jouluponista! :) Sen kuvan avulla pääsin etsimään tätä jouluponia, eräästä facebookin jouluryhmästä ja parin päivän päästä tuli viestiä inboxiini, että täältäpäs sellainen löytyisi..! :)

No nyt minulla on käsissäni tuo lapsuuteni jouluaarteen korvaaja, enkä päästä sitä silmistäni, vaikka tulisi millainen muutto tahansa! :D

Eikös se olekin aika söpö..?! ..Arvatkaa miltä se silloin näytti, my little pony -fanin pikkutytön silmissä...! :DIMG_2226.jpg