Tänään se sitten tapahtui.. Valkoinen paperitähti syttyi valaisemaan pimeintä huonettamme, eli takkahuonetta! Ei tarvitse enää pimeässä yrittää tavoitella valokatkaisijaa, vaan tähti valaisee juuri sopivasti kulkua! :)

Kun sain tähden aseteltua paikalleen ja sytytettyä siihen valon, se loi ympärilleen lämmintä ja tunnelmallista valoaan ja ihania tähdenmuotoisia heijastuksiaan. Siitä näystä syttyi sydämmeen sama innostunut lämmin tunne, kuin joskus lapsena, kun äitini ripusteli kotimme ikkunoihin jouluvaloja.

Voi että tämä joulunodotusaika tuo valmisteluineen sitten paljon muistoja mieleen! :)

Ihan harmittaa, kun nämä kuvat eivät toista läheskään sitä upeaa, lämmintä valonsävyä, mikä tästä tähdestä tulee. kuvat ovat myös selvästi pimeämpiä, kuin mitä paljaalla silmällä tähteä ja takkahuonetta katsoessa.. :/ Mutta toivottavasti nämä kuvat välittäisivät edes himpun sitä tunnelmaa, mikä tuolla takkahuoneessa nyt vallitsee! :)IMG_2202.jpg

Paperitähden kauniit, tähdenmuotoiset heijastukset:IMG_2206.jpgIMG_2201.jpgIMG_2207.jpg

 

Tänään saapuivat postissa myös ne mainitsemani enkelikellon koristeet! Puhdistelin ne takaisin oikeaan kiiltoonsa ja asettelin ne paikoilleen enkelikelloon. Testasin pikaisesti kellon kynttilöillä, jotka sattuivat olemaan lähimpänä ja samalla nappasin siitä sitten teillekin kuvia nähtäväksi! :) Minusta nämä kellon hahmot ovat ihania ja kivaa vaihtelua niille perus enkeleille! :) 

Minä olen jotenkin ihan ihastunut näihin, vähän erilaisempiin vanhoihin enkelikelloihin, varsinkin sellaisiin, joita olen lapsena ihaillut kotona tai kyläpaikoissa! :) Ennestään minulla on sellainenkin enkelikello, jossa porot hyörivät kilvan ympyrää ja pukki kieppuu reessään kellon huipulla (siitä taitaakin olla kuvaa enkelikellot -kohdassa oikopolut/tunnistepivessä! )! :) Se oli iki-ihana kirpparilöytö, josta olin pitkän aikaa ihan hurmioitunut! :)

Hauskat "uudet" enkelikellon koristeet:IMG_2215.jpgIMG_2209.jpgIMG_2208.jpgIMG_2210.jpg