Tänään on ollut niin surkea ilma ja no... maanantainen olo muutenkin! :D Tarvitsin jotain pikaista piristystä ja päätinkin rueta pystyttämään keittiönpöydän minikasvihuone/lyhtyyn jouluista kärpässienimetsää! :) Käytin viime vuonna massasta tekemiäni kärpässieniä, itsekeräämääni ja kuivatettua sammalta, käpyjä ja akvaarion käkkyräkannon ylijäämä-oksasta kannon/kaatuneen puun juurakon. Laitoin lyhtyyn myös patterilla toimivat pienet ledit, ( hehee, heti kun tälläiset ledit keksittiin, olen käyttänyt niitä jouluisin ihan joka paikassa! :D ) joista tulee mieleen taikametsässä pörräävät tulikärpäset! :)

Viime jouluna tein samantyylisen metsän tonttuineen, pienempään purkkiin ja tykkäsin siitä kovin! :) Tuohon kasvihuone/lyhtyyn sai rakenneltua jo kivan kokoisen ja yksityiskohtaisemman metsän! :) Kunhan tässä mennään pidemmälle marraskuuta, ilmestyy tuonne metsän keskelle joku vanhoista weisteen tontuistani.. Mielestäni ne käyvät tuollaisiin metsäisiin asetelmiin kuin joulupallo kuuseen! :)

Tästä jouluisesta metsästä tuli niin kiva joulunodotus-fiilis, että ajattelin, josko uskaltaisin jo laittaa tuonne takka/pukuhuoneemme pikkuikkunaan valkoisen paperitähden tuikkimaan..? Se kun on muutenkin niin pimeä huone koko päivän ja ulospäin tuota takkahuoneemme ikkunaa ei edes näy, että hyvinkin sinne voisi jo tähden ripustaa... :)


Niin ja myös yhtä enkelikelloa olen mielinyt jo esille nostaa, kun löysin huuto.nettiä selatessani ihanat vanhat enkelikellon koristeet, jotka muistan joskus lapsuudessani nähneeni jossakin kyläpaikassa! :) Siitä sitten lisää, kunhan nuo ihanuudet saapuvat! :) Myös yksi toinen, lapsuudestani rakkaan ja tärkeän joulukoristeen "korvaaja" saapuu luultavasti myös tällä viikolla ja odotan sitä innolla! :) Siitäkin kerron sitten enemmän, kunhan se saapuu..! ;)

Kärpässienimetsä minikasvi(/lyhty)huoneessa:IMG_2174.jpg

Tuonne metsän keskelle, juurakon eteen minä jo sitä weisteen tonttu-ukkoa mietin.. Jätin siihen vartavasten tyhjän alueen, että joku vanhoista tontuistani sopii siihen sitten istuskelemaan! :)IMG_2178.jpg