hmmmp.. olen yrittänyt kovasti hillitä jouluintoani ainakin tuonne marraskuun puoleen väliin.. mutta ei! väkisinkin se joulumieli vaan pirskahtelee mieleeni päivä päivältä enemmän! :) ..ja voin sanoa, että ehkä ensimmäisen kaikkien aikojen joulu -lehden osto ei ainakaan auttanut asiaa! :D olenkin tässä pahempaan joulunodotus tuskaan tehnyt pari joulukorttia, jossa tänä vuonna aiheena on lumiukot! :) ja siinä sitä näprättävää nyt riittääkin, nimittäin kierrätän vanhan lumiukko -aiheisen lahjapaperin, eli leikkelen siitä lumiukkoja, lintuja, pupuja ja puita, sitten liimailen ne kartonkiin ja leikkelen ne nätisti ääriviivoja myöten.. :) ..ja sitten vaan ikkunalliseen korttipohjaan liimailen niitä joko liimalla tai "koroteteipillä" eritasoihin, kuin myös "ikkunan" reunoille ja kortin sisäänkin.. ( samaan tyyliin siis kuin 3D kortit tehdään! :) ). ostin myös ihania askartelutarvikkeita, samalla kun hankin noita korttipohjia! esimerkiksi sellaista valkoista huovan tyylistä lumihiutalerimpsua... ( irti leikattuja hiutaleita käytin kortissa lumisateena ja liimailin niitäkin eri korkeuksiin, että tulisi tuota 3D -vaikutusta! :D ) ...ja samankaltaista joulupukki ja porot -aiheistakin.. näistä voisin laittaa kuvaa, kunhan taas seuraavan kerran iskee joulukorttiaskarrusvimma.. näette samalla sen sotkun minkä saan "taiteillessani" aikaan! :D

samalla tähän joulunodotustuskaan olen myös mietiskellyt PALJON ( uskokaa minua, olen todella yrittänyt hillitä jouluhulluuttani, mutta siltikin koko ajan ajatukset karkaavat kaikenmaailman joulunnäperryksiin! :D ) ensi joulun koristusasetelmia, mitä minnekin tulisi ja päätin että tänä jouluna hankkimani uudet pöllötkin pääsevät mukaan juhlimaan joulua, johonkin kauniiseen jouluasetelmaan, johon tietysti tulee joulunpunaisia palloja ja muuta ihanaa koristusta! :) myös hopeisille sarvipäilleni olen jo kuumeisesti miettinyt asetelmaa.. jotain punaista, valkoista ja ehkä oksiakin voisi laittaa...! :D myös olohuoneen kynttiläasetelmaakin olen jo suunnitellut mieleni sopukoissa..! :)

niin ja vielä..

laitoin myös tilaukseen uusia joulutekstiilejä olohuoneeseen ( huopa, koristetyynyn päällisiä ja verhot! :) ) IIIIK! en malttaisi niiden saapumista odotella! meillä ei nimittäin olohuoneessa ole oikein sinne omia joulutekstiilejä ollutkaan, muuta kuin jotain vanhoja ja tyyliltäänkään ne ei ole sillä tavalla ikinä tuntuneet omilta.. :P sitten etsin vielä netin ihmeellisestä maailmasta pari pakettia maalattuja, lasisia punaisia kärpässieni kuusenkoristeita ja samoin lasisia pöllöjäkin yhden setin ( olen päättänyt vakaasti kerätä pikkuhiljaa mukavan lajitelman lasisia hauskan muotoisia kuusenkoristeita meille perinnekoristeiksi, joita sitten vaalitaan vuodesta toiseen ja pakataan tunnollisesti pumpuliin aina joulun jälkeen! :D )! noita kärpässieniä olen muuten etsinyt useampi joulunalus kaupungissa käydessäni, mutta ei ole vain minun silmiini osunut näitä ihanuuksia. :/ pöllöt tuli ostettua tuomaan vähän valkoista pientä pilkahdusta kuuseen. :)

..vaikuttaisi nyt vähän siltä, että jouluhulluus on taas sittenkin lähtenyt lapasesta.. vai mitä mieltä olette..?! :D

003.jpg

004.jpg