Tässäpäs poimintoja tämän päivän kaupunkireissulta matkaan lähteneistä joulujutuista:

IMG_2358.jpg

..Eli mukaan lähti weisteen nostalgista, hopeista ohutta köynnöstä, jota minulla on jo ennestään, mutta ovat jo sen verran kärsineitä, että ajattelin ostella jo niiden tilalle uusia, kun niitä vihdoinkin löysin! :)

Ei ne vanhatkaan tosin hukkaan joudu, vaan tulevat koristamaan makuuhuoneen jouluvaloja! :)

Sitten löysin vihdoinkin nuo weisteen hevoskoristeet kuuseen, jotka pongasin jo viime vuoden joululehdestä ja joita etsin sitten viime vuoden jouluostoksilla paristakin kaupungista, ilman tulosta.. Olin haltioissani, kun ne vihdoin sain kuusenkoriste-kokoelmiini! :D

Sitten ostin noihin makuuhuoneen kirkkaisiin valoihin lisää polttimoita, ihan useamman paketin, kun pelkään, että milloin ne häviävät kokonaan kauppojen hyllyistä, ledien viedessä lopulta voiton! :D

Valkoisia höyheniä tuli ostettua kolme pakettia, että pääsen askartelemaan lisää höyhenkuusia, vanhan kaveriksi ja ihanaa, lumen lailla kimaltavaa, paksumpaa piippurassia, joista tulee kädet massapallo -lumiukoille, joita poikani kanssa huomenna ajateltiin askarrella. 

Sitten löysin tuollaisen superhienon lumihiutale-kynttilänalusen, jonka heti nähdessäni ajattelin käyvän paremmin kuin hyvin olohuoneen joulumaa-kynttiläasetelmaan, jonka tein myös viime vuonna.. Nyt harmittaa, etten ostanut kahta, kun ovat niin kauniita! :P tarvitsin myös vielä yhden paperitähden johdon, niitä kun on nyt tullut askarreltua lisää! :)

IMG_2359.jpgIMG_2361.jpg

..Jotenkin sain hillittyä itseni, enkä ostanut kauheaa kasaa uusia joulukoristeita ja valoja, vaan pidin pääni ja ostin vain sellaisia, joita tarvitsen tai olen haikaillut pidempään! :)

Joululahjaostokset jäivät toiseen kertaan, kun tänään oli poikanikin mukana, niin ei oikein voinut ostaa mitään niin, ettei poika olisi nähnyt niitä... Mutta sainpahan paljon lahjaideoita poimittua, kun poikani pyöritteli tiettyjä elokuvia, pelejä ja leluja käsissään..! ;)

 

Ai niin.. Tänään, tuossa iltamissa testasin molemmat enkelikelloistani ja pienellä "propellin" vääntelyllä kumpikin kello alkoi pyöriä ja kilistä kunnolla! :) 

Samalla napsin niistä tarkemmat kuvat tänne talteen.. Voin täältä blogista vaikka sitten tarkistella, että missä asennossa propellien lavat pitää olla, että kello taas kilkattelisi..! :D

Huomenna ajattelinkin jo laittaa olohuoneen jouluisen kynttiläasetelman pystyyn poro-enkelikelloineen ja uusine lumihiutale tuikkualusineen! :) Hevoskello jäi keittiön pikkuhyllylle, sen kruunun tilalle, missä kuvatkin napsin, tonttujen väliin.. Se jotenkin sopi siihen niin kivasti! :) Hevoskello sai vähän "patinaa"  pintaansa testauksessa, kun ensin propelli oli sellaisessa asennossa, että ei lähtenyt pyörimään.. :P

IMG_2372.jpgIMG_2380.jpg

 

IMG_2383.jpgIMG_2391.jpg