Eilen koristelin keittiön kodinonneni syysasuun kärpässienillä! Poikani eskarissa ja 1. luokalla taiteilemat kiviset siilet kruunasivat ikkunalaudan syksyisen tunnelman täydellisesti, kera kynttilöiden loisteen! :)

Kodinonnien keskellä on viime joululta viherkasviksi selvinnyt pinkkilatvainen joulutähti! Siitä löytyy kuva ja vähän juttuakin tästä viime vuoden blogijutustani: http://joulunpunaisiaunelmia.vuodatus.net/lue/2015/12/joulukuusi-ja-pinkki-joulutahti .

Nostin myös kesän ulkona olleen, viime vuonna ostamani punaisen amarylliksen sipulin ruukussa sisälle välieteiseemme, jossa on juuri sopivan viileää ja pimeää. Tämän lepotauon jälkeen yritän sitä elvytellä marraskuussa kasvuun ja toivon mukaan saisin sen myös kukkimaankin! Mietin vain tässä, että pitääköhän sitä sitten marraskuun "elvyttelyssä" alkaa myös lannoittamaan..?

Jos joku blogini lukijoista omaa viherpeukalon niin kerro ihmeessä, jos tiedät tähän dilemmaani vastauksen! Olisin siitä hyvin kiitollinen! :)

Laitoin myös olohuoneen pöydän kynttiläasetelman syksyiseen kuntoon, uusilla mormorisilla kynttilänjaloilla, jotka olivat maanantain kirppislöytöni helmi! :) Kynttilänvalo saa kyllä kauniin tunnelman aikaan ja leikittelee kivasti marmorin kiiltäväksi hiotulla pinnalla ja koristekauriiden hopea välkehtii lämpimänä! 

Kodinonnet kärpässienineen, poikani askaroimat kiviset siilet ja joulutähti:IMG_3999.jpg

Joulutähti lähikuvassa. Onnistunkohan saamaan tämän punertumaan pimennyksellä..? :)IMG_3996.jpg

Kodinonnen suikerrusta:IMG_4002.jpg

Kärpässienet kodinonnen vehreällä mättäällä:IMG_4000.jpg

Amarylliksen sipuli levossaan pikkueteisen nurkassa:IMG_4004.jpg

Kirppislöytöni ensimmäistä kertaa käytössä, eli marmoriset kynttilänjalat. Löysin ne maanantain kaupunkireissultani! :)IMG_4006%20%282%29.jpg