Eilen ja tänään olen silitellyt jouluverhoja, tyynynpäällisiä ja liinoja, muiden kotihommien ohessa ja nyt keittiön ja olohuoneen ikkunoita koristavat joulunpunainen ja valkoinen! :)

No, ei se aivan helppoa ollut flunssatokkurassa päättää olohuoneen verhojen väriä, että tuleeko sinne harmaat, valkoiset ja punaiset, mutta onneksi facebookin jouluryhmästä ( sydämeeni joulun teen -on sen ryhmän nimi! :) )oli suuri apu päätöstä tehdessä.. Kiitos siis täälläkin heille, jotka minua auttoivat tekemään valinnan verhojen suhteen, kyllä sitä pitkään vatvottiinkin! :D

Kun sain verhot ikkunaan, pitihän sitä jo muutamia koristeitakin sitten alkaa esille penkoa! :D Keittiöön tulivat ihanat tonttupurkit ja kattovalaisimen päälle istahti, joskus muinoin tekemäni tonttutyttö ja olohuoneeseen taas laitoin reen joulutähtineen ja tontun siihen vielä kyytiin nauttimaan jouluisesta rekiajelusta!

Tästäpäs onkin hyvä lähteä koristelemaan vielä lisää ja toivotaan että itsenäisyyspäiväksi meillä olisi jo täysi joulutunnelma päällä! :)

Keittiössä on nyt mielestäni hyvin jouluisaa! :) IMG_2443.jpg

Keittiön valaisimen päällä istuu tonttutyttö tarkkailemassa keittiön touhuja..IMG_2434.jpg

Myös olohuone alkaa näyttää jo jouluiselta, vielä kun sen kuusen tuohon sohvan oikealle sivulle saan...! :)IMG_2427.jpg

Olohuoneen tonttu kuskaa joulunkukkia! :)IMG_2428.jpg