Joulu se vaan lähestyy ja nyt ollaan jo 4. adventissa menossa! :) Tänään tuli leivottua pipareita, kun ne viime viikon loppupuolella jäivät tekemättä. Onneksi kuitenkin taikinan tein valmiiksi eilen ja jostain kumman syystä sain siitä piparitaikinan teon tuoksuista, kaamean energiapurkauksen ja päätin pestä saunan lattiasta kattoon! :D Kylläpäs siitä tulikin hyvän tuoksuinen kun tolulla pesi! :) ..Nyt passaa perheen kylpeä kunnon joulusaunat! :)

Ajattelin huomenna  käydä kirpputorilta katselemassa vanhoja jouluisia pikkuliinoja ja kiinnittää muutaman saunan seinille, tuomaan kunnon joulusaunatunnelmaa! :)

Jos löydän sopivat liinat saunan seiniä koristamaan, nappaan siitä oitis sitten kuvaa tännekin! ;) 

Tänään hankin myös ne perinteiset vaaleanpunaisen, valkoisen ja sinisen hyasintin ja myös punainen amaryllis tuli hankittua.. Siinä on niin  taianomainen, kaunis kimalteleva kukinto, etten voinut sitä jättää hankkimatta tänäkään jouluna! :)

Hyasinttejen sipuleiden ympärille laitoin vanua, glittertähtiä ja lumihiutaleita koristeeksi.. Löytyypä yhden hyasintin juurelta myös lumiukkokin! :) Amaryllistä en vielä ehtinyt koristella, mutta aion kyllä siihenkin jotain keksiä, ettei tuo ruma "kaupanruukku" siitä näkyisi, eikä jäisi muutenkaan niin alastoman näköiseksi.

..Nyt adventtikynttelikköjen kaikki kynttilät saavat loistaa! :)IMG_2581.jpg

 Iltakahvit piparkakuilla ja kynttilöiden valoa! :)IMG_2590.jpg

Valkean hyasintin juurella katselee lumiukko!IMG_2587.jpg

Hyasintit laitoin tänä vuonna iloisiin tontturuukkuihin! :) Hyasinttejen kukinnot kurkkivat jo tuolta lehtien kärkien välistä.. Täytyy seurata, tarvitseeko niiden kasvua näkyviin vielä hillitä, pitämällä niitä ulkona, jos alkaa näyttää sille, että kukkivat liian aikaisin.IMG_2595.jpg

Tänä vuonna joulukylä löysi paikkansa keittiön avohyllyltä! :)IMG_2592.jpg

Amarylliksen isompi nuppu punertaa jo, mutta se ei vielä näin hämyssä kuvassa näy.. :/IMG_2593.jpg

Amarylliksen kanssa samalta kukkalaudalta olkkarista, löytyy myös lumiukkojen kansoittama metsä!  ..Se odottaa vielä yhtä lumiukkoa, jonka poika tuo koulusta varmaankin huomenna! :) Tiistai-aamuna onkin sitten pojan joulujuhlat! :)IMG_2594.jpg